dilluns, 18 de maig del 2020

DESAFIO POKÉMON MENORCA

Un projecte ple de reptes musicals que haureu de superar des de casa, junt amb companys de la nostra escola i d'altres de Menorca.
És una passada!

A continuació teniu 3 enllaços d'interès:

1. Presentació
Vídeo fet pels 16 mestres de música de Menorca on s'explica el projecte (pot aclarir-vos qualsevol dubte sobre el funcionament de les plataformes utilitzades).

2. Reptes proposats 
Llista de reproducció de youtube on podreu visualitzar els reptes proposats. Tria el que vulguis:





3. Reptes aconseguits 
Llistat actualitzat d'alumnes que han passat cada repte. 
ATENCIÓ: Si picau sobre el títol (enllaç) veureu que als que han passat 4 o més reptes en una setmana se'ls concedeix LA MEDALLA PIKACHU.
Cada dia faig un recorregut per tots els murs per veure les vostres publicacions, i a totes us he fet un COMENTARI, l´heu vist?
Per cert, què passa amb els reptes de 5 i 6 estrelles? Molt pocs s'hi atreveixen!!!

4. Detalls a tenir en compte
>>Projecte per a l'alumnat de primària.
>>Només s'hi pot entrar amb contrasenya (us la donaré quan la vostra família accepti les normes d'ús).
>>Totes les feines del 3r trimestre es proposaran mitjançant aquest projecte, no hi haurà propostes alternatives.
>> Cada setmana es penjaran 6 reptes musicals de diferent nivell de dificultat.
>> Cada alumne tria quins o quants reptes vol fer.
>> Podeu penjar fotos o vídeos fent un repte, no té perquè sortir-vos perfecte. Es tracta de passar una bona estona vivint la música.
>> Les persones més tímides poden optar per enviar-me el seu vídeo per correu electrònic i publicar al mur el seu comentari. Quan jo hagi vist el vostro vídeo, faré un comentari a la vostra publicació.
>> Es recomana penjar vídeos de baixa qualitat per no saturar els murs (es recomana fer-lo des de Whatsapp). Quan el mur d'un repte estigui molt ple, es crearà un segon mur per publicar els vostros comentaris (el 1r quedarà només com a lectura).

Per acabar, MOLTES GRÀCIES per la vostra resposta!! Finalitzant la primera setmana ja sou prop d'un 60% d'alumnes de la nostra escola amb accés a la plataforma (i prop de 2000 alumnes de primària de Menorca). El projecte està sent tot un èxit (dimecres va sortir una publicació al Diari Menorca).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

En Bizet ens visita

 El passat divendres , 23 de febrer, l'alumnat de 1r i 2n de primària va poder gaudir d'aquest concert pedagògic: Mar, Xavi, Jesús, ...